19/5/09

"TENGO UNA CARTA PARA TI"

He estat designada primera suplent de president/a de mesa electoral per al proper 7 de juny. M'ho ha fet saber una noia de no sé exactament quin servei de correu exprés a les 8h d'aquest matí.
- Ostres (crec que no li he dit tan formalment)! A les 8h del matí heu de venir a trucar a casa?!
- Clar, és que si no no us hi trobem!
Tenia raó, ja ho veia, però a mi em sona el despertador a les 8h del matí! I no sabia ben bé què m'estava dient aquella noia ni què hi deia exactament al paper que m'ha plantat al davant i m'ha fet signar. Amb la carpeta en vertical era molt complicat omplir les dades d'entrega i l'he fet passar. No ha volgut seure. Hi hem estat menys de cinc minuts. Hem arribat tard a l'escola (sempre anem amb el temps just). Unes hores després m'he llegit el paperet que m'ha fet signar aquella noia, la cara de la qual no aconsegueixo recordar. Em convoquen (amb caràcter obligatori) a les 8h del matí (maleïda hora) d'un diumenge (d'un diumenge!). Encara sort que el col·legi electoral és just davant de casa. Ja estic resant perquè el/la president/a s'hi presenti.

2 comentaris:

Salva Piqueras ha dit...

I mira que deu haver gent en l'atur a la qual li encantaria haver d'anar a fer de membre de mesa electoral... per poc que paguin! Però no, encara no estem tan avançats...

nadeia ha dit...

Estic amb tu, haurien de pagar! Calla calla, que si em toca... A més són unes eleccions amb una participació ridícula, o sigui que pot ser avorrit avorrit estar-se tot el dia allà!