9/6/09

GIMNÀSTICA CRANIAL

Ara a la meva perruqueria s'estilen els massatges cranials. No capil·lars, no. Cranials. Les noies que et renten el cap deuen haver fet un curset de gimnàstica cranial on de segur els han dit "sobretot apreteu fort" i elles, alumnes modèliques, ho apliquen com si els hi anés la vida. Entre el reposacaps que et destrossa l'occipital i els dits d'aquestes noies clavant-se't en els parietals, en el frontal, en tot el crani i fins al cervell, per força surts de la perruqueria amb un pensament renovat.
Dic jo que ha d'anar bé com a remei contra la migranya: els vasos sanguinis s'han de posar a to sí o sí.

Però a mi m'agraden aquests massatges incisius, em sacsegen les idees i em relaxen. I aplaudeixo la iniciativa: massatges al cervell gratuïts i surts de la perruqueria amb la ment en blanc.

Els qui pateixen de migranya o de col·lapse neuronal haurien d'anar a tallar-se els cabells allà.

3 comentaris:

Salva Piqueras ha dit...

Relacionant els teus darrers dos posts... no tindran a veure els massatges amb les pèrdues de memòria??? Potser hauries de canviar de perruqueria???

nadeia ha dit...

jajaja! Mira, perquè fa quatre dies que fan aquests massatges a la perruqueria i lo meu ve dels inicis dels temps (dels meus, clar), que si no, ben bé que m'hi hauries fet reflexionar...

Anònim ha dit...

OOOOOOh com emprenya fer veure k ho fan molt bé, quan la veritat estàs patint de valent!!! A kina perruqueria vas??? pk jo a la que vaig, bueno kuan hi vaig esclar... tmb fan lo dels massatges al cap, i la veritat és k ho fan molt i molt bé, ti pots adormir hi tot.. jejej.