31/3/09

LA BARBÀRIE GENERA BARBÀRIE

És un fet que l'assassinat de Marta del Castillo com, lamentablement, el de tants altres, menors i no menors, no deixa indiferent ningú. I també ho és que la ràbia, la impotència i la frustració sovint porten l'espècie humana a l'odi i la irracionalitat.
Avui he visitat al Facebook un grup anomenat "CADENA PERPETUA A ESTOS 3 HIJOS DE LA GRAN PUTA!!" en referència als tres individus que tot apunta que van acabar amb la vida de la jove. En el moment en què escric aquestes línies hi ha 3.555 comentaris però de ben segur que, si ho aneu a mirar ara, n'hi hauran molts més, perquè se'n publiquen pràcticament a cada minut. He plegat a la tercera o quarta pàgines de comentaris (de 178) perquè se m'estava encomanant l'agressivitat... La imaginació no té límits. Quanta barbàrie!
Sort que només són comentaris...
N'he triat uns quants a l'atzar. Els transcric:
"Menudos hijos de puta!! Tendrian que lapidarlos o colgarlos boca abajo en una piscina y llenarla poco a poco para que sufrieran".
"pagaria por poder encerrarme en una avitacion con estos hijos de puta y partirles el cuello...que los maten!!! niñatos...".
"ke los traigan a mi casa a estos 3 niñatos de mierda!!!!!!!!!!Me romperia las manos rebentandoles la cabeza a ostias!!!!!!!".
"cabrones niñatos de mierda asco dan les tendrian que cortat los huevos".
"lo q tienen q acr es sacarle toda la documentacion pero con to el sufrimiento del mundo,primero arrancandoles las uñas dlos pies,logo cortarlles dedo a dedo asta llegal al num 21,osease el q cuelga,ya veras como cantan,no entiendo como puede abr gente tan bárbara,pos na,a jugar como ellos,q me los dejen a mi...".
"sois la escoria des este pais una caña rajada os metia yo por el kakas ...".
"CADENA PERPETUA? y que mas... una suite en el palace??? y una polla... PENA DE MUERTE YA OSTIA!Que los dejen a cargo de la familia de la chica que mataron friamente y que ellos decidan si han de vivir o morir como perros que son.MUERTE A ELLOS!".
"O MEJOR, QUE LOS CUELGUEN DE LOS HUEVOS HASTA QUE SE LES DESGARREN. Y CUANDO CAIGAN CLAVOS EN EL SUELO LES ESPEREN. PARA QUE LUEGO LOS PISOTEEMOS ".
"cortarle las cabezas a los tres, eso es lo que tendrian que hacer!".
"directamente un tiro en el estomago.... eso si q es lento y doloroso, no con una 9mm, si no con una del 22... ".
"yo conectaba la silla electrica y los metia ahi a los 3 o la ruleta rusa".
"Alfileres debajo de las uñas para esos Infelices!!!!!!!!o mejor aun, castracion con un cable de 500 voltios!!!!!!".
N'hi ha molts més...

1 comentari:

Marc ha dit...

Bones Nadeia. Quan veus aquestes i moltes més barberitats que l'home està fent en contra del reina animal, no és d'extranyar reaccions en fred d'aquest tipus.

Per desgràcia la unió no fa la força per frenar tot això, tot són interessos polítics i econòmics. La llàtima de tot es que el nostres nets o bisnets no coneixaran ni la meitat de la fauna existent.

És dolent desitjar la mort, l'agonia o la cadena perpetua d'un ser humà, però unes simples imatges d'Alaska tenyit de vermell pels milers de foques mortes i defensat per un gobern, és per desitjar-lis a tots ells i més la suma de tot allò que has llegit.

Et convido que llegeixis un article que vaig publicar sobre l'ossa HObala.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008110401_4_296307__Opinio-Cartes

salutacions cordials